Circus Giganticus

A Slanted Look at our Twisted World

Circus Giganticus header image 2

Modele de veste barbatesti tricotate manual

February 18th, 2019 · No Comments · Uncategorized

DA, este valabil doar modelul ales trebuie sa fie unul adecvat pentru a putea Creste sau scadea fara sa se modifiCe prea mult. Spre exemplu la modelul: http://oradelucrumanual.blogspot.com/2011/02/vesta-crosetata.html tiparul este cel de la prima metoda. Bună ziua. Ma intereseaza un modèle adegvad pentru un ã inceput de sus circulaire. Ma puteti INDRUMA unde pot gasii acest Model? Va multumesc si astept raspuns chat mai urgent. Buna ziua. Daca alegeti modelul 1, sa zicem ca aveti 40 de ochiuri sus la GAT. Atunci impartiti ASA: 12 ochiuri FATA, 12 ochiuri série si Cate 8 ochiuri la maneci. Daca alegeti modelul 2 atunci cel 40 de ochiuri le impartiti la 4 Deci aveti 10 ochiuri la fiecare parte.

Pentru un pluovar de Baiat eu comme alege modelul 1 Cu cresteri la sugosse. Ma Bucur ca ti-am redeschis pofta de tricotat. Sa fie sanatos si sa creasca Mare nepotelul. Tot ce trebuie sa faci este sa Lucrezia un esantion de 10 ochiuri PE 10 randuri sa il masori CATI centrimetrii are, sa masori gatul celuJe pentru care vrei sa faci puloverul sa IMI Scrii dimensiunile si ITI mai DAU indicatii. Pentru copii am multe MODELE Frumoase pe care le-AM tricotat acum 20 si ceva de Ani baiatului meu. Cauta in arhiva DIN 2011 si o sa gasesti acolo. Uite unul dintre MODELE: http://oradelucrumanual.blogspot.ro/2011/02/iepuras-PE-pajiste.html Salut! Va Multumim mult de sfaturi. Sa stii sa tricotezi este MINUNAT, cindva cu vre-o 8 Ani in urma am tricotat Ultima Data…

si acum, uitasem sa i-au ochiuri PE Andrele… Si ASA un dor mi-a venit, sa impletesc… Si ma UIT la la diferite MODELE, IMI sunt Dragi foarte mult, aplicatiile (cu mai multe Culori). Acum foarte mult doresc sa impletesc nepotelului meu soins iubit sont 3, 5 Ani… Daca puteti sa ma ajutati, vreau sa stiu cite ochiuri sa UAI p-ru un ã de sus dans Jos? Va multumesc anticipat. Dupa ce voi termina puloverul. comme dori sa va trimit o Poza. undese poate Posta aceasta? O zi buna Chriss daca puloverul este inceput de sus nu se SCADE. Dar la cele incereputation de Jos la partea DIN série eu préfèrent sa nu SCAD deloc iar in FATA depinde chat de decoltat il vrei.

Daca il vrei la baza gatului in functie de cat de gros e firul ITI stabilesti CATI Ochi are decolteul si apoi temei OData o Treime DIN NR de ochiuri si apoi restul il temei in Etape 4, 3, 2, 1. Dar totul depinde de cati Ochi trebuie scazuti. Coltul se umple lucrand la mijlocul soldului incepand cu 2 ochiuri, la randul suivante fera 4 ochiuri, apoi 6, 8 Si ASA mai departe PANA se umple. Obtineti un triunghi Care umple coltul. DA, daca vreti sa se suprapuna partea DIN FATA trebuie sa AIBA mai multe ochiuri. . IMI puteti spune si mie va rog Cum fac installation de ochiuri? (Linia de separare) Buna Carmen, dans continuarea mesajului DIN noiembrie, va rog sa-mi explicati cum trebuie sa umplu colturile? Multumesc mult. Salutari ChrissSau poate sa ma ajute altcineva??? La Al doilea tipar DAC vreau sa umplu colturile si sa FAC bordure Jos cum Lucrezia dupa ce am lasat minecile, pentru ca DAC colturile au ajuns deja la mijlocul CORPULUI nu mai pot sa inmultesc si-atunci Cum fac SCAD sau Las Ochi unde am inmultit si inmultesc de la subgosse in JO s sau cum asta nu stiu, poate IMI explicate, Linia de prévisualisées este de fapt Formata DIN 2, 3 ochiuri Langa Céré se creste, de-o parte si de Alta. Asa cum se poate vedea in Link-UL urmator, Linia de prévisualisées am realizat-o DIN mai multe ochiuri Care au format o torsada: http://oradelucrumanual.blogspot.ro/2011/04/pulover-tricotat-inceput-de-sus.html depinde de Marime si de cat de gros este firul.

Faci un esntion de 10 ochiuri PE 10 randuri. Masori esntionul (en cm), masori largimea gatului (tot en cm), apoi imparti aceasta masura la dimensiane esantionului de 10 ochiuri si ASA obtii cu Cate ochiuri trebuie sa incepi. Exemplu, esantionul de 10 ochiuri masoara 6 cm, largimea gatului este 36 cm. 36/6 = 6, deci trebuie sa incepi cu 60 de ochiuri. . Le Bună Seara. Comme vrea să tricotez un ã PT nepotica MEA. Nu prea am inteles impartirea ochiurilor (3/10 si 2/10). ATI putea să-mi dati un exemplu PT.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.